רחובות נתניה התמלאו באור ושמחה עם יוזמה מיוחדת של 'מטה משיח' – “אוטובוס הניסים”. האוטובוס, בעיצוב אמריקאי מרשים, נסע ברחבי העיר עם שלטי ענק: “מודים לה׳ על הניסים – פני משיח מקבלים”, לצד תמונתו של הרבי מלך המשיח.
ילדי העיר עלו לאוטובוס, שרו, רקדו והכריזו פסוקים לקירוב הגאולה, ואף התפללו לע״נ הנער עידו בן שרה, מתוך אמונה וציפייה עזה לגאולה.
היוזמה נולדה בהשראת דברי הרבי מלך המשיח מימי מלחמת המפרץ על כך שארץ ישראל היא המקום הבטוח בעולם.
מאחורי המיזם עומדים אלעזר פרץ, מנהל “מטה משיח”, יחד עם הנדיב פיני חבבו, פטרון תנועת הנוער צבאות ה׳. סגן ראש העיר שלו אלגלי השתתף, הודה על הפעילות, וסיים בהכרזת: “יחי המלך המשיח!”.
מנהל אגף הקליטה בני אמר בירך את הילדים הנרגשים, ומנהל ביה"ס המוביל "נתיבות משה" הרב יוסף קנפלמכר הצטרף יחד עם תלמידיו לריקודי השמחה.
היוזמה הפכה לסמל של אמונה ואחדות, מתוך ציפייה לגאולה השלמה והתגלות מלך המשיח במהרה, והכל מצוך תודה לה' על הניסים והנפלאות.
צילום: רן אליהו.






