ההמתנה המתוחה וההכנות הקדחתניות מגיעות לשיאן: מחר (יום חמישי, ט"ז מנחם אב) ייפתחו שערי מלון הפאר 'גולדן קראון' בעמק יזרעאל לקראת שבת הקיץ המדוברת של 'מטה משיח בארץ הקודש'.
משפחות אנ"ש מכל רחבי הארץ יגיעו ליהנות מסוף שבוע ייחודי של נופש חמישה כוכבים, המשלב הרחבת הדעת גשמית ברמה הגבוהה ביותר לצד 'שטורעם' חסידי ותוכן גאולתי עשיר לכל בני המשפחה.
האורחים ייהנו מפנסיון מלא בכשרות מהודרת, סעודות גורמה מפוארות והתוועדויות סוערות.
עבור הילדים הוכנה חוויית קיץ מטורפת הכוללת מתחם מתנפחי מים, מגלשות, קארטינג פדלים, מופע חיות ובלונים ותוכנית "שבת קעמפ" חסידית.
בגזרה הרוחנית והאמנותית יחכו למשתתפים גדולי המשפיעים, הרצאות מרתקות, מופעים מוזיקליים ותוכנית נשים אקסקלוסיבית.
חדרים אחרונים בהחלט!
במטה משיח מציינים כי בעקבות הביקוש האדיר, המלון כמעט מלא לחלוטין. אם התמהמתם עם ההרשמה עד כה, זוהי הזדמנות אחרונה להתעשת, ליצור קשר ולברר אם עדיין נותרו חדרים פנויים.
חייגו כעת: 039607700 (גם בוואטספ)
עדכון מיוחד:
לשורת האורחים והאמנים המרשימה מצטרף בעדכון של הרגע האחרון גם "שר השמחה" עמי מימון, שיגיע להרים את המורל, לשמח ולהוסיף אווירת גאולה חסידית ותוססת לאורך כל השבת!