מאות מתושבי כפר חב"ד התכנסו לערב חינוך מרתק תחת הכותרת "תחזיקו חזק", שעסק בקשר בין הורים למתבגרים. הערב, שנפתח בדברים של המד"א הרב מאיר אשכנזי, הדגיש את חשיבות ההשפעה ההורית על חינוך הילדים.
שיאו של האירוע היה במופע המטלטל של איש החינוך הרב שחר שאער ובנו האמן שלמה חיים. דרך קטעי דרמה, שירים ושיח אישי, הם שיתפו את הקהל במסע החיים המשותף שלהם, שהתמודד עם עליות ומורדות. הסיפור האישי נגע בנקודות רגישות כמו תקשורת, אמון, הצבת גבולות, ובמיוחד במסר המרכזי: אסור לוותר על הילדים שלנו, בשום מצב.
המופע, שתואר על ידי המשתתפים כ"חוויה מטלטלת" וכ"משהו חדשני ומיוחד, לא עוד הרצאה", העניק להורים "כלים לחיים" ועיקריים מעשיים כמו אהבה ללא תנאי, הקשבה ואופטימיות. אחד המשתתפים סיכם את החוויה במילים מרגשות: "בעיקר מי שישמח מזה אלו הילדים המתמודדים שיקבלו כעת הורים הרבה יותר טובים".
בסיום הערב ביקש מארגן הערב הרב מנחם בקשי להודות לועד כפר חב"ד בראשות הרב שמעון רבינוביץ ולחברי הועד הרב יעקב קעניג ושניאור מיכלשוילי וכן לגבאי ביהכנ"ס המרכזי.



