Home > חדשות < השלוחים בראשון לציון במפגש מאחד בלשכת ראש העיר
חדשות
השלוחים בראשון לציון במפגש מאחד בלשכת ראש העיר
מסורת חדשה אשר החלה בראשון לציון לכבוד יום הלדתו של הרבי להתוועד עם ראש העיר בלשכתו יחד כל השלוחים בעיר הולידה לראשונה את תהלוכת האחדות של 22 שליחי הרבי בעיר הרביעית בגודלה בארץ • לסיפור המלא ולתמונות
חב"ד אינפו
|
ב׳ באייר ה׳תשע״ה
מסורת חדשה אשר החלה בראשון לציון לכבוד יום הלדתו של הרבי להתוועד עם ראש העיר בלשכתו יחד כל השלוחים בעיר הולידה לראשונה את תהלוכת האחדות של 22 שליחי הרבי בעיר הרביעית בגודלה בארץ.
סמוך לי"א ניסן נפגשו שלוחי הרבי בלשכתו של ראש העיר אשר הופתע לראות על שולחנו בקבוקי משקה ויין לרוב. לאחר שכנוע קל החל גם הוא לומר לחיים, מה שהוביל את המפגש לעבר התוועדות חמה בה ניגנו השליחים יחד עם ראש העיר ניגונים חסידים והזכירו לראש העיר ניגונים מבית אבא. במהלך ההתועדות קיבל ראש העיר סקירה על פעילות השלוחים והגדיל לעשות כאשר שיתף את השלוחים בעתידה של העיר שתהפוך לשלישית בגודלה בארץ.
בסיום ההתועדות לאחר התמונה המשותפת פרצו השליחים וראש העיר בריקוד חסידי אשר כמותו לא ראו אף פעם בבנין העיריה ובטח לא עם ראש העיר.
המפגש החם והאחדות הולידו אצל השלוחים רצון לפעולה נמשכת והוחלט פה אחד לקיים יחד את תהלוכת ל"ג בעומר. בעיר מיד לאחר הפסח נפגשו השליחים להתוועדות נוספת בה הוצבו היעדים למלאות את אמפי פארק בראשון לציון אשר מכיל 12,000 מקומות. לצורך כך הוחלט על גיוס תקציב ענק של 150,000 ש"ח ותוכנית שהעיר ראשון לציון לא ראתה כמותה.
זה גם הזמן לפנות לקהל אנ"ש בבקשה לסיע לשליחים בגופם וממונם ובעז"ה נזכה לעשות נחת רוח לרבי בתהלוכה הגדולה בארץ.