לקראת י"ג אייר, גדשו את צפת אלפי חסידים ומקורבים, אנשים נשים וטף – בהיקף עצום, שהגיעו מכל רחבי הארץ כפשוטו, מהדרום הרחוק, ירושלים, בית שמש, ביתר עילית, מהשומרון והמרכז וכל רחבי הצפון, להתחבר ולהתקשר לרבי מלך המשיח בעניין עצמי כל כך הנוגע לנשיא ומנהיג דורנו הרבי מלך המשיח לכבוד – היארצייט של הוו"ח ר’ ישראל אריה לייב ע”ה.
הארגון המופתי והחשיבה על כל פרט ופרט של צוות 'התאחדות' הפכו את הביקור לחוויה גשמית ורוחנית כאחד, בזכות פעילותה של ‘התאחדות החסידים ליובאוויטש לקבלת פני משיח’, הורגש כי נעשה כל מאמץ להנגיש ולהקל עבור החסידים, אשר כל שאיפתם היא לגרום נחת רוח לכ״ק אדמו״ר מלך המשיח.
המנכ”ל הרב שמעון יהודה (שימעל’ה) פיזם, שעמל רבות יחד עם צוות השלוחים בארגון בניהול ר' אריה קיזמן ואחראי הפרויקטים הרב שלום זאב קרוגליאק מסכם בהתרגשות:
כל שנה ושנה רואים במוחש את העליה לרגל שרק הולכת וגדלה, ותודה להשם שזכינו בזכות הנפלאה לדאוג לרווחת העולים לעניין כל כך עצמי של הרבי מה״מ שליט״א, וכל זה בזכות התורמים והשותפים שרק בזכותם יכולנו להביא לפועל את התיכנון.
יעמדו על הברכה: חבד בעיריה – על הסיוע בכל הנדרש , הקדש בית החיים הרב מוטי דיין והרב בני לגזיאל ור' יוחנן סבג על השתיה והציוד הטכני, משפחת בן אור על התנדבותם להכנת הדגים לסעודות המצווה, התמימים מהישיבה גדולה בניהול התמים חיים שטרן, תודה מיוחדת למדיה החב"דית המובילה מערכת חב"ד אינפו על שלל האגפים על הסיוע והפרסום האיכותי, תורמים יקרים מאנ"ש שחשובות ויוקר העניין נגעה לליבם ותרמו עבור הוצאת החוברות, הקמת האוהל, כיבוד להתוועדויות שהתקיימו.
גלריה נרחבת מיום חמישי בערב ומהתוועדות חסידית מיוחדת התקיימה במקום עם הרב חיים הלל שפרינגר, משפיע בישיבת חח”ל צפת גדולה, והרב שניאור ניאזוב משפיע בישיבת חח”ל צפת קטנה שהתוועדו במתחם
לצפייה בשידור חוזר מההתוועדות












































































































