הניצוץ שבשליחה
לקראת סיומה של שנה גדושה בפעילות, מלאה בעשיה לאורך היממה, מגיח לו חודש אלול, חודש של חשבון נפש, המלך בשדה, ישנה בהירות יתירה ודרכה אפשר לשפוט את צורת ההתנהלות שלנו על פי אמות מידה אלוקיות ללא טשטוש ובלבולים.
כשליחות, הניצבות בחזית של כל דבר שבקדושה באזור שלנו, הסקירה יותר נוקבת, האחריות גדולה פי כמה היות והוטלה עלינו משימה רצינית ביותר: להדליק את נשמותיהן של נשות האזור שלנו ומשפחותיהן. זו משימה מורכבת הדורשת כוחות נפש וגוף, דורשת ביטול משולב בעוצמה פנימית שקטה, ליזום, לקדם, לתחזק, להקשיב, לארגן, ללמוד, ללמד, לתמוך וללטף.
יחד עם המטלות, נחשפים הכוחות והליווי הצמוד של הרבי, הן בהוראות המפורשות והן בניסים והנפלאות.
אכן, שליחה, זו תופעה מופלאה!
לקראת השנה הבאה עלינו לטובה, החלטתי לפתח קורס בשיטת אית"ן מיוחד עבור שליחות.
הקורס יתקיים בעז"ה בשלוחת מכון איתן בכפר חבד וישודר בשידור חי מתוך הכיתה לשליחות המצטרפות מחו"ל.
השליחות מחו"ל משתתפות מלאות בשיעור, רואות את הכיתה, הלוח והמנחה, משתתפות בדיון ומתרגלות. הקורס נלמד במיטב הטכנולוגיה. אנו מלמדים על לוח דיגיטלי אינטראקטיבי המקליט את השיעור, את המצגות ושומר את כל החומרים שנלמדו. החומרים ישלחו אלייך במייל בסיום כל שיעור, גם אם הנך נמצאת בכיתה או משתתפת מרחוק. כך תוכלי להתרכז בנלמד במקום לסכם את השיעור.
כששליחות יושבות יחד, משתפות, לומדות ומוצאות בתוך עצמן את הנביעה הפנימית, את הנקודה החמה עבור נשות המקום שבו הן פועלות, נדלק שם ניצוץ בעל עוצמה שאי אפשר לתאר!
צורת הלמידה במכון אית"ן מאפשרת העמקה בתורת החסידות תוך חיבור למה שכל אחת חווה בשגרה היומיומית, הכלים של השיטה, מגלים איך שהמושגים החסידיים שזורים בחוויות של השגרה למרות שעל פניו, יכולים להיתפס כערטילאיים ומנותקים מאתנו.
מניסיוני בקורסים ובסדנאות שהיו עד היום, ב"ה, הייתי עדה להרבה מאוד רגעי אושר כשתוך כדי ניתוח של סיטואציה, גילינו את המושגים אור ישר ואור חוזר, אחליפו דוכתייהו, אורת וכלים, העלם וגילוי ועוד.
שליחה זו אישה פורצת דרך, הרבי לא סתם שם אותי/ אותך במקום הספציפי הזה.
שיטת אית"ן יכולה לסייע לך לפקוח את העיניים ולראות את המכרה החבוי ממש על האדמה שאת דורכת! לא צריך ללכת רחוק! את החומר גלם ואת המעצבת. כשמצאת את הדרך לממש, כולן תלכנה בעקבותייך. בהצלחה!
לפרטים לחצו כאן