לצאת עם משפחה דתית גדולה לחופשה מפנקת באזור צפון הארץ זו לא משימה קלה, כי לפני הכול צריך לבחור את המקום שבו נישן. לכן, אם גם אתם רוצים לקחת את הילדים, את האחים שלכם ואולי גם את ההורים לנופש, כדאי שתדעו שיש היום לפחות עשר וילות שמומלצות למשפחות דתיות גדולות והינה הן כאן לפניכם:
אתר "וילה וילה" מציג מבחר וילות נופש למשפחות דתיות גדולות וקטנות בזול
1. וילה בייליס ביסוד המעלה: מקום מקסים ומפואר שיוכל להתאים לכם כי יש בו 3 חדרי אירוח מפוארים, סלון גדול, 3 חדרי רחצה ועוד. בצורה כזאת כל אחד יוכל לקבל חדר משלו וליהנות מפרטיות מלאה, וזאת בנוסף לכל המתקנים שמחכים בוילה.
2. וילה STYLE בנוף כנרת: זקוקים לוילה יותר גדולה אשר בה יש לפחות חמישה חדרים? אם כך, זו הוילה המתאימה לכם לחופשה בצפון. הוילה מפוארת ויפה, מציעה פרטיות מלאה ואת כל המתקנים שכל בני המשפחה שלכם יכולים לחלום עליה בחופשה.
3. וילה אחוזת ריץ באבן מנחם: מקום עם ארבעה חדרי אירוח, וילה מטופחת ובהחלט ניתן לראות שהושקעו מחשבה ומאמצים רבים בהפיכת המקום למושלם. כאן תוכלו ליהנות ממתקנים מעניינים, מנוף יפה ואפילו מבריחת שחיה מטופחת ויפה.
4. וילה וגאס בנוף כנרת: עוד מקום נהדר לדתיים שכדאי לכם להכיר כי יש כאן לא פחות משני סוויטות מפוארות עם שלושה חדרי שינה. שולחן סנוקר, בריכת שחיה מחוממת, שולחן פוקר ועוד הרבה משחקים אחרים.
5. וילה כינורות בליבנים: מקום מקסים, לבן, מטופח וכזה שלא תרצו לעזוב אותו עם תום החופשה. מדובר על וילה שמציעה לאורחיה את כל הטוב שאפשר לדמיין, ובנוסף לכך, יש בה גם לא פחות משישה חדרי שינה מפוארים. לכאן תוכלו להגיע אפילו עם המשפחה המורחבת והגדולה שלכם כך שאין סיבה לחשוש מצפיפות במקום.
6. וילה בין זריחה לשקיעה ביערה: מקום עם 4 חדרי שינה זוגיים ועוד 2 חדרי ילדים. מרווח, יפה, מעוצב וכזה שלא תרצו לעזוב כאשר הנופש יסתיים. יש כאן בריכת שחייה, פרטיות והתאמה מלאה לצרכי המשפחה הדתית כך שכדאי לכם לבדוק את המקום הזה ברצינות.
7. וילה מור ולבונה בספסופה: וילה עם שישה חדרי שינה ועוד חדר ילדים אשר מתאימה במיוחד למשפחות דתיות גדולות. יש כאן את כל המתקנים שצריך, עיצוב מרהיב, כיבוד כאשר ובית כנסת בקרבת מקום כך שתוכלו להרגיש כאן מאוד בנוח בימי החופשה הקרובה.
8. וילה פאשן בשתולה: 4 חדרי אירוח עם 4 חדרי רחצה, שולחנות משחק ונוף מקסים במיוחד. המקום שליו ומתאים לחופשות משפחתיות מגבשות ומהנות.
9. וילה רומיליה האוס בצוריאל: היופי כאן עוצר נשימה ועם ארבעת חדרי השינה תוכלו להיות בטוחים שלא יהיה לכם צפוף כאן. בעלי המקום השקיעו בעיצוב, במתקנים ובכל מה שצריך כך שהנופשים במקום יכולים להרגיש נוח וליהנות מכל רגע.
10. נוסטלגיה אירוח בוטיק ביסוד המעלה: מקום אירוח מושלם למשפחות דתיות שרוצות לבלות ביחד, ליהנות מהתנאים הכי טובים ולהתפנק. יש כאן שולחנות משחק, מטבח כשר, ואת כל שאר ההתאמות שמשפחות דתיות זקוקות להן ובנוסף לכך גם בריכת שחיה גדולה במיוחד.
החופשה הקרובה שלכם תהייה מוצלחת ביותר אם תבדקו עוד היום איזו וילה תתאים לכם ואם תבחרו את המקום המושלם עבורכם.