Home > חדשות < בחלום מצמרר: המסר הפלאי מהרבי בחג הגאולה
חדשות
בחלום מצמרר: המסר הפלאי מהרבי בחג הגאולה
בהתוועדות חג הגאולה – י"ט כסלו בבית חב"ד כרמל מערבי חיפה, בניהולו של שליח הרבי מלך המשיח הרב שלמה חיים ליסון הפתיע את המשתתפים הרבים הרב אלון נשיא רב ביהכנ"ס 'היכל אליהו' בסיפור מדהים. הרב אלון חלם שהוא נכנס ליחידות אצל הרבי, והרבי אמר לו "אם אתה רוצה להיות חייל שלי אז תתמוך בישיבת תומכי תמימים בנצרת עילית" • לסיפור המלא
אבריימקה אייזנשטיין
|
כ׳ בכסלו ה׳תשפ״ו
בהתוועדות חג הגאולה – י"ט כסלו בבית חב"ד כרמל מערבי חיפה, בניהולו של שליח הרבי מלך המשיח הרב שלמה חיים ליסון הפתיע את המשתתפים הרבים הרב אלון נשיא רב ביהכנ"ס 'היכל אליהו' בסיפור מדהים.
הרב אלון חלם שהוא נכנס ליחידות אצל הרבי, ואמר לרבי "אני רוצה להיות חייל שלך", והרבי אמר לו, אם אתה רוצה להיות חייל שלי אז תתמוך בישיבת תומכי תמימים בנצרת עילית (נוף הגליל) עליה לא שמע מעולם וזה יביא לו שפע בכל המצטרך.
הוא השיג את מספר הטלפון של ראש הישיבה הרב מנדי נחשון שהתרגש מאוד לשמוע כי הרבי מכוון אותו לסייע לישיבה.
לדבריו, "סיפרתי את הסיפור הזה הבוקר לרב ישראל (אברג'ל)", מספר הרב אלון, "זכית לחלום מדהים, אשריך ואשרי חלקיך ושתזכה שיתקיים בך 'ופרצת' בפועל".
הרב ליסון המשמש גם כמחנך וותיק בתלמוד תורה 'צבאות מנחם' בקריות, שיתף: "הרב התקשר אליי מיד אחרי החלום, כשאני מכין את התלמידים לתפילת מנחה, אמרתי לתלמידים שזה הרב של בית הכנסת היכל אליהו, אני מבקש מכולם להקשיב, זה משהו חשוב, שמתי על רמקול והרב סיפר את הסיפור בנוכחות כל התלמידים שהיו בהלם".
הרב נחשון שיתף את הרב אלון כי בחודשים אלו לאור הגידול במספר התלמידים בישיבה, המוסד נמצא בקושי כלכלי גדול והנהלת הישיבה עושה מאמצים רבים שהדבר לא יפגע והתמימים יוכלו להמשיך ללמוד ולפעול בהפצת המעיינות מתוך נחת והרחבה.
בהנהלת הישיבה רואים בחלום של הרבי מסר להמשיך בכל הכח וקוראים לאנ"ש היקרים להרתם ולהיות שותפים להמשך קיומה ופיתוחה של הישיבה.