רשלנות רפואית על פי ההגדרה היא התנהגות שאין בה תשומת לב מרבית בעת טיפול במטופל – גוף ונפש – כאשר חוסר הזהירות ואי נקיטת האמצעים המתאימים לטיפול גרמו נזק פיזי או נפשי למטופל. בפועל, רשלנות רפואית יכולה לקרות במגוון רחב של סיטואציות החל מרשלנות בלידה עד לרשלנות בדיקור או טיפול אלטרנטיבי / טיפול פסיכולוגי או ניתוח פלסטי. כן, הרשימה עוד ארוכה.
עורך דין רשלנות רפואית עליו להוכיח את הקשר בין ההתרשלות והפעולות שנקט צוות רפואי/ רופא כירורג/ מטפל וכולי, בזמן טיפול ומתן מענה לבעיה רפואית, לבין הנזק שנגרם למטופל. כיום יש לא מעט עורכי דין שטוענים כי הם אלה שיספקו ללקוחות את הפיצוי הדרוש במקרה של פגיעה מרשלנות רפואית.
אבל כיצד מתוך מגוון רחב של עורכי דין מוצאים עורך דין טוב? הנה מספר דגשים שיש לשים אליהם לב בבחירה:
מקצועיות וניסיון בתחום
בישראל יש יותר ממאה אלף עורכי דין כשכול אחד עוסק בתחום כזה או אחר. יש עורכי דין שעוסקים בפלילים, יש את מי שעוסק בדיני תעבורה, את זה שעוסק בדיני חברות, ואתם זקוקים לאיש מקצוע מנוסה בדיני נזיקין וביטוח. איש מקצוע מיומן בתחום שכבר הגיש תביעת נזיקין על רשלנות רפואית: יספק לכם מקסימום שירות תוך ניסיון ומומחיות. בחרו עורך דין רשלנות רפואית מומחה בתחומו.
המלצות
חפשו המלצות לעו"ד נזיקין טוב. המלצות אפשר למצוא באתרי האינטרנט של אנשי המקצוע עצמם וגם בפורומים שעוסקים במשפטים ובהמלצות על משפטנים. בין היתר אם יש עו"ד שאתם שוקלים לשכור – כדאי לחפש את שמו בגוגל ולבדוק האם יש תיקים דומים לשלכם בהם הוא ניצח כמו עורך דין נזיקין אלי מאור.
ייעוץ בחינם
מרבית עורכי הדין מספקים ייעוץ טלפוני בחינם ללקוחות חדשים, בעיקר בתחום הנזקין. בחרו איש מקצוע שיוכל לייעץ לכם לגבי הגשת תביעה ולספק לכם מידע חיוני אמיתי וחשוב. באמצעות מתן תשומת לב לכל הפרטים שציינו תוכלו לקבל את הפיצוי והזכויות המגיעים לכם בעיקר לאחר מקרה רשלנות רפואית.
בהצלחה!