בראש חודש חשוון יצאו צוות המלמדים וההנהלה של חדר אוהלי תורה אוהלי מנחם כפר חב"ד ליום גיבוש לירושלים עיה"ק תובב"א ראשית המסע התחיל בשריד בית מקדשינו הכותל המערבי שם התפללו מנחה ושפכו ליבם כמים בתפילה לקב"ה עבור התלמידים וההצלחה בחינוך וגם השמים הצטרפו לתפילתם והמטירו ממעל גשם סוחף על ראשיהם.
לאחר מכן יצאו לסיור במוזיאון "שרשרת הדורות" שליד הכותל שם חזו בהשתלשלות הדורות של עם ישראל ופרקי ההיסטוריה היהודית הרשומים בדם ודמעות על לוח לבו של עמ"י .
בהמשך נסעו לשיכון חב"ד בי-ם לסעודת ר"ח והתוועדות חסידית עם איש החינוך והמעש הרב מיכאל הלפרין מארגון "אור החינוך" שדיבר על המבט החסידי של המלמד בתלמידיו בהתנהגותם והחיות החסידית הנדרשת למלמד וקישר זאת עם שיחתו של הרבי על נח צדיק בדורותיו"
כמו"כ נשאו דברים המנהל החינוכי הרב יוסף הרשקוביץ שדיבר על הלבוש החסידי הנדרש.
הרב שלמה וישצקי מזכ"ל החיידר שדיבר על אחוות החסידים.
כמו כן הודו למנכ"ל הרב בן ציון וישצקי שנתן את חסותו המלאה ליום הגיבוש.
בהמשך נערכה הגרלה על כרטיס טיסה לרבי לכינוס השלוחים בין הצוות החינוכי וזכה הרב לוי יצחק הכהן סוסובר שישמש נציג המחנכים בכנס.יש לציין את המנהל הרב וישצקי שנתן את חסותו לכרטיס הטיסה לרבי.
תודה למארגנים הרב לוי יצחק הכהן סוסבר והרב לוי יצחק לוין על ארגון הנסיעה.