כולנו מכירים את המושג "שחיטת ליובאוויטש", אבל בעוד אצל חלקנו משמעות הדבר מסתכמת בבדיקה של מדבקות הכשרות בחנות הבשר, ישנם שלוחים שצריכים לדאוג לכל תהליך השחיטה וההכשרה בעצמם. הרב שלום דיקשטיין ממלבורן, אוסטרליה, בעל הניסיון בתחום, העביר סדנא ובה סיפר הן על האתגרים והפתרונות שבתהליך, והן על החשיבות של שחיטת ליובאוויטש ועל ההיסטוריה שלה לאורך הדורות האחרונים.
לאחר מכן התקיימה סדנא עם ר' טל מנדל – מנכ"ל רשת חנויות "ואהבת – מוצרי יודאיקה" בקניונים בישראל, בנושא יודאיקה: מתי כדאי לקנות מזוזות ולמכור ישירות למקורבים ומתי לשלוח אותם לחנות הסמוכה? האם רווחי להחזיק מלאי של מוצרי יודאיקה עבור מתנות מקוריות, ואיך מקדמים אצל אנשי העיר בכלל ואצל המקורבים בפרט את התרבות של רכישת מוצרי יהדות כדבר שבשגרה, מבלי לצפות לכך שעליהם לקבל זאת בחינם?
פאנל נוסף עסק בזכות שלנו לקשר יהודים לרבי באמצעות האגרות קודש. הרבי כותב: "יש רבי בישראל והרוצה ללכת לבטח דרכו, במסחר, בהנהגת הבית וכו' לא ירים את ידו מבלי לשאול את פי הרבי", איך מיישמים זאת במצבים רבים ומגוונים החל מבעיות כלכליות, שלום בית, מצבים רפואיים ועוד? זאת הזכות והחובה שלנו, להציע ליהודים לכתוב לרבי ולבקש את ברכתו, ועלינו לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. על כך דיברו הרב הרצל בורכוב מרחובות; הרב יונתן יצחק מקרית מלאכי, והרב יוסף יצחק קופצ'יק מבוליביה.