בישיבת חנוך לנער – צפת חתמו את שנת הלימודים בהצלחה כבירה. למרות שבזמן השיא של ההכנות למבחני הסיום נכחו התמימים במשך שבועיים בבידוד בביתם בשל חולה מאומת שנתגלה בישיבה המשיכו התלמידים בלימוד אינטנסיבי בצורה אישית עם צוות הרבנים, המשפיעים והשלוחים דרך הטלפון וההצלחה המדהימה במבחנים הייתה השכר המתוק לכל אותה השקעה.
הראשונים שנבחנו היו תלמדי המתיבתא הצעירים בראשות הר"מ הרב יצחקי זקס. התלמידים הגו במהלך השנה בלימוד מצוות היום כגון תפילין, ציצית, בית הכנסת. התמימים נבחנו פעמיים אצל ראש מוסדות חנוך לנער הרב אליעזר וילישנסקי כשאת המבחן המסכם עשו בסיום שנה עם הרב רפאל שוואב, דיין בקהילת חב"ד בצפת ובעל מחבר ספר הלכתי בענייני מצוות היום. הרב שוואב התפעל מהידיעות של התלמידים הצעירים וחתם על התעודות שקיבלו.
תלמידי שיעור א' עמלו השנה על לימוד הלכות שבת. כיתה אחת בהנהגת הר"מ המסור הרב ישראל מרנץ למדו את ההלכות לפי הדרישות של מכון 'למען ילמדו', התלמידים נבחנו במהלך השנה בעל -פה ובכתב ובימים האחרונים השלימו את לימודם ונבחנו את המבחן המסכם. התלמידים הצליחו לחלוץ בהצלחה את מבחני המכון וזכו לתעודה היוקרתית.
כיתה נוספת בשיעור א' בהנהגת הר"מ הרב שניאור רותם למדה את הלכות שבת לפי ספרו של הרב גדסי ונבחנו אצל הרב יצחק פראנק מעכו שהתפעל מהשליטה וההבנה של התלמידים בהלכות שבת.
תלמידי שיעור ב' כולם עמלו השנה על לימוד כשרות. התלמידים למדו בשקידה והתמדה גדולה את כל רזי ההלכות באופן העיוני והמעשי ועברו כמה מבחנים במהלך השנה בליווי רבני השיעור הרב שניאור נבון, הרב אפרים ברנשטיין והרב אברהם רבינוביץ. את המבחן הסופי עברו אצל הרב רוזנבלט רבה של גבעת אבני והגליל התחתון שבמשך שעתיים התפלפל עם התלמידים והתפעל מרמת הידע וההבנה של התלמידים בהלכות כמו הגעלת כלים, הרעלה ועוד.
הדובדבן שבקצפת היו אלו תלמידי שיעור ג' בישיבה בראשות הרבנים הרב ישראל משה והרב שניאור שחר והרב סלמן שלמדו במשך השנה את הלכות שחיטה כולל העמדת סכין ואף התנסו בשחיטה בפועל. התוכנית כולה לוותה וקרמה עור וגידים בהובלתו של השחוט הרב אסף לוי. עתה כשהגיעו לסיום שנה נבחנו אצל רבה של נוף הגליל הרב ישיעהו הרצל שהתפעל והתפעם אף הוא מידיעותיהם העמוקות וזיכה אותם בתעודות.
"תלמידים לא וויתרו לצוות, למרות שבנינו פורמט של למידה עם הרבנים לזמן מסוים ביום, כי היינו בטוחים שיותר מזה יהיה קשה ללמוד בצורה ווירטואלית, הביקוש ללמוד יותר הגיע מהם. תלמידים רבים ביקשו יותר זמן, ואל המאמץ הלימודי הצטרפו כל צוות הישיבה, משפיעים, שלוחים, מדריכים, כל אחד אימץ כמה בחורים", מתאר בהתרגשות מנהל המערך הלימודי בישיבה הרב שלום גרוזמן.