הצלחה אדירה נרשמה אמש במרכז את"ה באה"ק, בסיכומו של ערב העיון למוסרי השיעורים בחסידות, שהתקיים באולם 770 – רמת שלמה, עיה"ק ירושלים ת"ו. המשתתפים הרבים שזכו לקבל כלים איכותיים עבור שיעוריהם, יצאו בהחלטה משותפת לעשות הכל כדי שנזכה כבר עכשיו ל"קאתי מר"!
את הערב פתח בהתאמה המנחה הרב בנימין זילברשטרום בהסבירו את החשיבות והחיוניות של עבודת 'הפצת המעיינות' ובפרט בשנת 'הקהל'.
כעת נקרא לדבר הרב מאיר ערד שמבאר בטוב טעם לנוכחים את צורת הסברת החסידות למשתתפי השיעורים, תוך כדי שהוא נותן דוגמאות מעשיות של מושגים מופשטים – שנהפכים לפשוטים… הוא גם נותן שיטות איך לענות בצורה נכונה לשאלות של אנשים עם השקפות עולם שונות..
אחריו הרב זילברשטרום מרתק את הקהל עם שני סיפורים אישיים מיוחדים שממחישים את עוצמת הנחת שעושים לרבי בהתמסרות להפצת המעיינות בכל אתר ואתר.
קטעי וידאו שהוכנו במיוחד לכבוד האירוע מוקרנים על הבמה ו"מלך ביפיו תחזינה".
לאחר הפסקה קלה ותפילת ערבית מוזמן אל הבמה הד"ר גיל גרשון טבעון שמדגים למשתתפים בכשרונו הזהב את התנוחות הנכונות של 'שפת הגוף' בעת מסירת כל שיעור או הרצאה ובאופן של "סור מרע ועשה טוב".
לסיום ניתנת התודה והברכה לבעלי האולם ולרב מנחם פרלשטיין ובנו הרב שמואל על ההשקעה הרבה להצלחת הערב, והקהל הרב יוצא בתחושה של המשכיות ובאופן של "מחיל אל חיל"!