ב'מטה משיח – נתניה' לא שוקטים על השמרים. ערב ענק נערך בסימן הצדעה ללימוד הרמב"ם היומי, בשיתוף עיריית נתניה והמועצה הדתית בעיר. קרוב ל-5000 משתתפים, אנשים, נשים וטף גדשו את היכל ה'ארנה' החדש בנתניה, לערב הצדעה לתקנת לימוד הרמב"ם שטרם נראה כמותו.
את הבאים קיבלו מסכי ענק יחד עם תמונות הרבי מלך והמשיח והרמב"ם והכרזת הקודש "יחי אדוננו". על כל מושב הונח גלויה עם לימוד הרמב"ם ודגל 'משיח'.
את המעמד פתח ר' אלעזר פרץ – מנהל 'מטה משיח' בעיר שקיבל בברכת 'ברוכים הבאים' את המוני המשתתפים תוך שהוא מסביר על מעלת האחדות בלימוד הרמב"ם היומי כפי שייסד הרבי מלך המשיח.
סגן ראש העיר ים מאיר קרן בירך את המשתתפים, כאשר הוא נושא שבח לתקנתו הקדושה של הרבי.
הקהל כולו צופה בקליפ מרהיב על הרמב"ם ובשורת הגאולה שהופק על-ידי 'אורן מדיה' הפקות, במהלכו נחשף אף הקהל לבואו של כוכב הערב אלייצור לחצרות קודשנו 770, ולאפיק ההתקשרות לרבי מלך המשיח באמצעות ה'אגרות קודש'.
למעמד ה'סיום' מוזמן הרב יוסף יצחק טאוב – מרבני 'מטה משיח' בעיר שהלהיב את המשתתפים בבשורת הגאולה וערך את מעמד הסיום וההתחלה של הרמב"ם, כשלאחריו פוצחת התזמורת בשירת "יחי אדוננו" ומחרוזת ניגוני חב"ד.
הזמר יאיר אלייצור סוחף את הקהל ובעיקר את בני הנוער הרבים בשירתו שמופע שכל כולו שמחה של מצווה לגמרה של תורה, יחד עם אמנים אורחים. האירוע כולו בהפקת חברת 'אביה הפקות'.
במעמד נטלו חלק חברי הנהלת העיר: סגן ראש העיר ים מאיר קרן, חבר המועצה דודו סלמה, חבר המועצה אבי סלמה, חבר המועצה שלו אלגלי, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, מנהל אגף הקליטה בני אמר, חברת המועצה ג'וליאנה בן אברהם, יו"ר החברה המרכזית לספורט אבי אליהו, ועוד רבים מבכירי הנהלת העיר שהתפעלו במאד על כך שהיכל הארנה נפתח לראשונה במופע שכולו שמחה וגאולה.
בסיום דבריו הודה המנחה לראש העיר מרים פיירברג-איכר, למנכ"ל העירייה יורם כהן, לראש המועצה הדתית אשר אוחנה ולמנהל אגף הקליטה בני אמר, על הסיוע למעמד החשוב.
צילום: יניב יצחק.































