Home > מעורבות < בי' שבט כולנו מתגייסים למען ארבעת יתומי השליח שנותרו לבד
מעורבות
בי' שבט כולנו מתגייסים למען ארבעת יתומי השליח שנותרו לבד
הוא חי בצניעות מופלאה בדירת עמידר, כשהוא מקדיש את כל כוחותיו, זמנו ומרצו למען הכלל. הוא היה האבא הרוחני של הרבה מהמקורבים אליו, הכתובת לשלום בית, המשענת לכל נדכא. הוא נתן את הלב שלו – עד הפעימה האחרונה. לדאבון לב, לאחר אירוע מוחי וייסורים קשים, הרב אביחי יעקובי ע"ה השיב את נשמתו הטהורה לבורא • לסיפור המלא • לתרומה
אבריימקה אייזנשטיין
|
י׳ בשבט ה׳תשפ״ו
עם כל הלב לכולם!
זו היתה המהות של הרב אביחי יעקובי ע"ה. איש שכולו לב. הוא הרגיש כל כאב של הזולת כאילו הוא שלו.
לב שפעם באהבת ישראל טהורה, ללא תנאים וללא גבולות.
הוא חי בצניעות מופלאה בדירת עמידר, כשהוא מקדיש את כל כוחותיו, זמנו ומרצו למען הכלל. הוא היה האבא הרוחני של הרבה מהמקורבים אליו, הכתובת לשלום בית, המשענת לכל נדכא. הוא נתן את הלב שלו – עד הפעימה האחרונה.
לדאבון לב, לאחר אירוע מוחי וייסורים קשים, הרב אביחי השיב את נשמתו הטהורה לבורא. האיש שדאג ללבבות של כולם, הותיר אחריו חלל עצום ומשפחה שבורה.
בבית נותרו אלמנה וארבעה ילדים שטרם נישאו (מתוך שמונה), המתמודדים כעת לא רק עם היתמות והכאב, אלא גם עם חובות כבדים וסכנה לקורת הגג שלהם.
הרב אביחי לא צבר רכוש, הוא צבר מעשים טובים ואהבה. כעת, כשהוא איננו, אנו חייבים לפעול למען אלמנתו ולמען ילדיו.