מבצע ד' מינים ענק
לאורך ימי חג הסוכות, יצאו חיילי הסניף בצורה מאורגנת, חדורי מטרה ועם המון מרץ, למבצע ד' מינים ברחבי העיר.
התוצאות לא איחרו לבוא: החיילים הצליחו לזכות למעלה מ-450 יהודים לברך על הלולב והאתרוג, ולהביא את שמחת החג לתושבי במגדל העמק.
סוכה ציבורית בלב העיר
אך העשייה של החיילים לא הסתכמה בכך. חברי הסניף הקימו סוכה מרשימה לזיכוי הרבים ברחבה המרכזית, בסמוך לחנויות הפיצרייה בעיר.
מיקומה האסטרטגי של הסוכה אפשר לעוברים ולשבים, וללקוחות שקנו מזון, לשבת בסוכה כשרה למהדרין ולקיים את מצוות החג כהלכתה בנוחות ובשמחה.
חוגגים את התייסדות הארגון
בי"ט בתשרי, ימי חול המועד סוכות, מציינים את היום ההיסטורי שבו הקים הרבי מה"מ שליט"א את הארגון הקדוש "צבאות השם".
סניף מגדל העמק בחר לציין את היום החשוב הזה בהתוועדות חסידית סוחפת ומרוממת, בה השתתפו החיילים שהצטיינו במיוחד בפעילות ה"מבצעים" במהלך החג.
פינוק באוויר למצטיינים
בסיכומו של שבוע עמוס וגדוש בזיכוי הרבים, הגיע גם הזמן לתגמל את החיילים המסורים. מצטייני המבצעים יצאו לפעילות חווייתית ואנרגטית במיוחד במתחם ג'ימבורי.
הם נהנו מרחבת מקפצות גדולה, ואף השתתפו במשחק מאתגר של "מצא את המטמון" בתוך בריכת כדורים ענקית.
היכונו לחורף חם!
לסיום, צוות הסניף אינו שוקט על השמרים וכבר עומל במלוא המרץ על הכנת תוכניות מדהימות ומושקעות לעונת החורף הקרובה.































































