בצער רב התקבלה הידיעה הכואבת על פטירתו של שליח הרבי הרב יצחק סופרין ע"ה, מוותיקי השלוחים באנגליה וסקולטנד. בן 87 היה בפטירתו.
הרב יצחק סופרין נולד בלונדון בסוף שנות ה-30 של המאה ה-20, להוריו יוסף חיים ופייגה סופרין. במהלך ההפצצה הגרמנית על אנגליה, בה נהרגו רבים מבני משפחת אמו, הוא ומשפחתו עברו לעיירה קטנה בשם בנטינגפורד כדי להימלט מההפצצה.
בהמשך עבר ללונדון ולאחר מכן למנצ'סטר, שם הלך לישיבה. שם פגש את רבי יצחק דובוב ע"ה, שהביא אותו לליובאוויטש, והביא אותו למקורב לרבי.
לאחר מכן הוא הלך לישיבת גייטסהד, ולאחר מספר שנים התבקש להישאר כמנהל בית הספר. הרב סופרין שאל את הרבי אם עליו להישאר, והרבי ענה שעליו להישאר במוסד חינוך.
לאחר מספר שנים בתפקיד זה, הוא חזר ללונדון, שם הפך למורה בבית ליובאוויטש, ושם פגש את אשתו המנוחה מרת מרים ע"ה, שלימדה גם היא שם באותה תקופה. לאחר שנישא, הוא הפך לשליח עם התפקיד הייחודי של אחריות על כל הקהילות היהודיות המרוחקות ברחבי אנגליה וסקוטלנד.
הוא היה נוסע מדי שבוע לקהילות קטנות אלה, מביא להן תפילות יהודיות ותשמישי דת. הוא הקים את משאית המזון הכשרה הניידת הראשונה, שהביאה אוכל כשר לנזקקים. בנוסף, הוא חיבר ופרסם את אחד ממגזיני ההסברה היהודיים הראשונים באנגליה, בשם קונקורד.
בשלב מסוים, כאשר היו פרסומים רבים אחרים זמינים, הרב סופרין עצר את הפרסום. לאחר מכן הוא קיבל שיחת טלפון דחופה ממזכירו של הרבי, הרב חודקוב, ששאל בשמו של הרבי מדוע לא ראה אותו מתפרסם באותו חודש, ועל כך הבטיח הרב סופרין לרבי שימשיך להדפיס את הפרסום.
במשך שנות שליחותו הרבות, הוא הביא מאות אנשים ליידישקייט ונגע בחייהם של רבים נוספים. הוא היה אחראי על הצבת כל השלוחים המשרתים כיום ברחבי אנגליה, בכל העיירות והקהילות הקטנות בהן שירת. הוא ניהל ארגון בשם "ידידי ליובאוויטש לקהילות קטנות", ובכל ראש חודש היה מתקשר לשלוחים בעיירות אלו כדי לוודא שיש להם את כל מה שהם צריכים.
ויה"ר שתיכף ומיד יקויים היעוד "הקיצו ורננו שוכני עפר" והוא בתוכם.