שבוע לפני התחלת כינוס השלוחים העולמי לשנת תשפ"א, הוציא וועד הכינוס עדכון מיוחד לשלוחים, בו הוא פונה לאלו שכבר החלימו מהקורונה ועל פי הוראות הרופאים ביכולתם להגיע לשכונת קראון הייטס, להשתתף בגופם בכינוס, ולהיות נציגי השלוחים מכל רחבי תבל • לכתבה המלאה
צילום ארכיון: שמואל עמית
מנדי
|
י״ח במרחשוון ה׳תשפ״א
שבוע לפני התחלת כינוס השלוחים העולמי לשנת תשפ"א, הוציא וועד הכינוס עדכון מיוחד לשלוחים, בו הוא פונה לאלו שכבר החלימו מהקורונה ויכולים להגיע לשכונת קראון הייטס, להשתתף בגופם בכינוס, ולהיות נציגי השלוחים מכל רחבי תבל.
חב"ד אינפו מביא את העדכון:
בימים כתיקונם, עושים בימים אלו שלוחי הרבי את ההכנות לקראת הנסיעה לכינוס השלוחים העולמי, לחזק ולהתחזק, להיפגש עם אחינו השלוחים, לשאוב כוחות בחצרות קדשנו, ובעיקר להתדבר מה לעשות וכיצד לעשות, כדי לסיים את עבודת השליחות דהכנת העולם לקבלת פני משיח צדקנו.
בשנה זו, באם ח"ו משיח צדקנו יתעכב, רוב השלוחים מרחבי תבל לא יוכלו להשתתף בגופם בכינוס השלוחים. אמנם, על פי תורת הבעש"ט הידועה ש"במקום שמחשבתו של אדם – שם הוא נמצא", הרי שכולנו נזכה גם השנה, להשתתף בכינוס השלוחים העולמי, וזאת על ידי השתתפות באירועים שיועברו בשידור חי מחצרות קדשנו.
רבני שכונת קראון הייטס, חברי הבד"צ דהשכונה, הבהירו מספר פעמים בתקופה האחרונה, כי ההנהגה בשכונת המלך בזמן זה היא על פי הוראות הרופאים, וחובה על כולם להישמע לכך בלי יוצא מן הכלל ומבלי התחכמויות.
בעדכון האחרון של הרופאים לגבי הגעה לשכונה, התירו לבוא לכאן לאלו שחלו והחלימו מהקורונה, או שקיבלו תשובה חיובית בבדיקת נוגדנים.
ידוע ומפורסם גודל החביבות של כינוס השלוחים בעיני הרבי מלך המשיח, ועד כמה יקר בעיניו התאספות שלוחיו בכינוס, ודבר ברור שגם השנה, רצונו של הרבי שכל אלו שיכולים להשתתף בכינוס – יעשו זאת.
אשר על כן, אנו פונים בקריאה לאלו שעומדים בקריטריונים, לנצל את ההזדמנות – הזכות והחובה – לקחת חלק בגופם בכינוס השלוחים העולמי תשפ"א, ולהיות נציגי השלוחים מכל רחבי תבל, של אלו שלא יכולים להשתתף באופן פיזי בכינוס.
השלוחים העומדים בתנאים שקבעו הרופאים, יזכו להשתתף – בראש ובראשונה – בהתוועדות פתיחת הכינוס בש"ק מברכים החודש כסלו וכמו כן יקיים עבורם וועד הכינוס את כל שאר התוכניות כמידי שנה, החל מיום רביעי אחה"צ, ועד לאחר הבאנקעט שיתקיים בעז"ה בבית חיינו – 770, ביום ראשון, כ"ח חשון, בשעה 12:00 בצהריים שעון ניו יורק (7:00 בערב שעון ישראל).