Home > חדשות < מרגש: סידור הקידושין של שליח חב"ד בפלורידה
חדשות
מרגש: סידור הקידושין של שליח חב"ד בפלורידה
הרב עדי גודמן המשמש כשליח הרבי מלך המשיח במונטרה שבפלורידה שוחח עם שר השמחה עמי מימון בתוכנית חידודון וגולל את הסיפור המלא • וגם, מצוות הנחת התפילין שהניח לאורחים • לראיון המלא
מנחם
|
י׳ באלול ה׳תשפ״א
ביום יום שליח הרבי מלך המשיח הרב עדי גודמן מסתובב עם חולצה מכופתרת, חלפה ומגבעת שחורה אבל לפני כשבוע הגיע הרב גודמן לסדר חופה וקידושין כדת משה וישראל כשהוא מחופש לשחקן הוליוודי.
בשיחה עם שר השמחה עמי מימון הוא סיפר על מאחורי הקלעים של החתונה המוזרה והמעניינת. "לפני כ-20 שנה הגעתי לפלורידה כשליח חב"ד צעיר והתיידדתי עם נערים יהודים. אחד מהם תכנן להתחתן עם גויה והצלחתי למנוע ממנו זאת".
"בחלוף הימים החליט אותו צעיר להינשא כדת משה וישראל והבטחתי לו שמכיוון שעשה מה שצריך לעשות בשביל הקב"ה, אעשה בשבילו מה שהוא רוצה בחתונה".
הצעיר ביקש מהרב גודמן להתחפש לדמות מהוליווד בחופה. ואכן כך היה "אני כל כך שמח להשתתף בחתונה הזאת שאתלבש איך שתרצו העיקר שתייסדו בית יהודי על ערכי התורה" אמר .
ההפתעה הנוספת שקרתה, במהלך החתונה הניח הרב גודמן תפילין לכארבעה יהודים שלא הניחו תפילין מעולם וזו הייתה הפעם הראשונה שלהם.