Home > חדשות < בתות"ל מגדל העמק: מבצע הלכות בית הבחירה
חדשות
בתות"ל מגדל העמק: מבצע הלכות בית הבחירה
בתקופה של 'ימי בן המצרים' התלמידים השלוחים בישיבת תומכי תמימים מגדל העמק ערכו במבצע במיוחד שמטרתו לימוד הלכות בית הבחירה להרמב"ם עם שיחותיו הק' של הרבי מלך המשיח • לכתבה המלאה
יודי
|
י״ג באב ה׳תשפ״א
ידועה הוראתו של כ"ק אדמו"ר בלימוד הלכות בית הבחירה בימי שלושת השבועות, בזמן בו אבלים על בניין הבית יש לעסוק בלימוד הלכות בית הבחירה שגורמים לבניין בית המקדש כפשוטו.
בהיכנס השבוע השני של 'בין המצרים' פתחו התלמידים השלוחים בישיבת תומכי תמימים מגדל העמק במבצע במיוחד שמטרתו לימוד הלכות בית הבחירה להרמב"ם עם שיחותיו הק' של הרבי.
התמימים התחלקו לקבוצות בני 8-10 בחורים המתאספים מדי יום למשך 25 דק' בזמן ההפסקה ללימוד מעמיק בהלכות בית הבחירה מתוך חוברות מיוחדות שנמכרו במחיר מסובסד על ידי התלמידים השלוחים.
הסדר מלווה בפארברייסען משובח שגורם גם לנפש הבהמית לרצות להשתתף בדיונים הסוערים המתפתחים בשולחן בנוגע למידות בית המקדש וכליו.
"אנו מקווים" אומרים התלמידים השלוחים, "כי נזכה לראות את בית המקדש בנוי בעיינים גשמיות תכף ומיד ממש".