Home > חדשות < לכבוד של תורה: מעמד סיום הרמב"ם אדיר ברמת אביב
חדשות
לכבוד של תורה: מעמד סיום הרמב"ם אדיר ברמת אביב
מעמד רב רושם התקיים בבית הכנסת המפואר "היכל חיים" ברמת אביב, לרגל סיום שלושת מחזורי לימוד הרמב"ם, על פי תקנתו של הרבי מלך המשיח • מאות אנשים ונשים גדשו את המקום, וחוו אווירה של קדושה ואחדות, בהשתתפות רבנים חשובים ובארגון שלוחי הרבי • הזמר ישי לפידות ותזמורתו הנעימו בניגוני נשמה ושמחה • לדיווח המלא
אבריימקה אייזנשטיין
|
כ״ז בשבט ה׳תשפ״ו
מעמד רב רושם התקיים בבית הכנסת המפואר "היכל חיים" ברמת אביב, לרגל סיום שלושת מחזורי לימוד הרמב"ם, על פי תקנתו של הרבי מלך המשיח.
מאות אנשים ונשים גדשו את המקום, וחוו אווירה של קדושה ואחדות.
במעמד השתתפו רבנים חשובים, ביניהם הרב שמעון מאיר ביטון – רב העיר לוד שערך את הסיום. הרב אליהו חזות, רב בית הכנסת היכל חיים הרב חיים יוסף גינזבורג – שליח הרבי ורב הקהילה.
כמו כן השתתפו רבני בתי הכנסת בשכונה הרב אפרים מרזל רב בית הכנסת 'כלל ישראל' הרב יהודה שלג רב בית הכנסת ספרא הרב בן ציון שוורץ רב בית הכנסת שכון ל'.
הזמר ישי לפידות ותזמורתו הנעימו בניגוני נשמה ושמחה.
קטעי וידאו מולטימדיה מרשימים הוקרנו, שעסקו בגדולת הרמב"ם ובתקנתו, תוך שימת דגש על קירוב הגאולה.
גולת הכותרת הייתה הגעתו של 'הינוקא', הרב שלמה יהודה בארי, שנשא דברים חוצבי להבות על חשיבות לימוד הרמב"ם, וריתק את הקהל בניגוני חב"ד נשמתיים.
האירוע הסתיים בתחושת התעלות ושמחה של תורה, כשרבים מהמשתתפים הביעו התעניינות במסלולי לימוד הרמב"ם, ובוודאי גרם נח"ר לרבי מלך המשיח.
את האירוע ארגנו השלוחים: הרב יהודה ליפש, הרב שמואל מישלובין, הרב פינחס טאלער, הרב חיים אלוראי, הרב אלישע קצבי והרב מענדי גורביץ'.