Home > חדשות < חגיגת החומש בגני אוצרות מנחם חב"ד – ביתר עילית
חדשות
חגיגת החומש בגני אוצרות מנחם חב"ד – ביתר עילית
בשמחה ובהתרגשות חגגו ילדי כיתה מכינה ב' בגני חב"ד "אוצרות מנחם" – הפועלים תחת ניהולם המסור של הרב אבירם מגור והרב יוסף סירוצקי – את מעמד קבלת החומש ותחילת לימודו • לידיעה המלאה
יוסי סולומון
|
י״ב בתמוז ה׳תשפ״ה
בשמחה ובהתרגשות חגגו ילדי כיתה מכינה ב' בגני חב"ד "אוצרות מנחם" – הפועלים תחת ניהולם המסור של הרב אבירם מגור והרב יוסף סירוצקי – את מעמד קבלת החומש ותחילת לימודו.
החגיגה התקיימה באווירה מרוממת באולם בית הכנסת "יקי שול" בגבעה B, ביתר עילית, בהשתתפות הורים, צוות ומכובדים.
את הכינוס הנחה בטוב טעם המחנך הרב יוסף יצחק כהן, אשר הזמין את הילדים המתוקים – חתני השמחה – להציג את לימודם, שירתם, תפילתם וברכתם, בהתאם למסורת היההדית–חסידית של גני חב"ד.
לצידם של הילדים עמד ברגש רב מחנכם המסור הרב חיים וייס, שהכין את התלמידים למסיבה ברוח חסידית אמיתית.
נציג ההורים הרב יוסי גולדשטיין נשא דברי תורה וברכה, הודה לצוות המסור והעניק מתנות ברכה אישיות לכל אחד מהם בשם ההורים.
בין המכובדים שנכחו: מנכ"ל המוסדות הרב אבירם מגור, מנהל תלמוד תורה "תפארת מנחם" הרב שלמה ממן, שנשא דברים נלהבים בפני הילדים וההורים, וקישר את מהות מעמד קבלת החומש עם המסרים העמוקים של פרשת השבוע – פרשת חוקת, הרב יוסף סירוצקי, מנהל ישיבת ליובאוויטש–מתיבתא וחבר הנהלת הת"ת והגנים.
הרב סירוצקי והרב ממן כובדו בהענקת החומשים לילדים.
בסיום, ההורים הניפו את ילדיהם על כתפיהם ויחדיו פצחו בריקוד חסידי מרגש, אשר חתם את האירוע באווירה של קדושה ושמחה.
את המעמד ליווה בניגוניו בוגר הת"ת – הת' יצחק ליובאשבסקי (גמבריאן), אשר העניק נופך מיוחד ברוח חסידית.